Behandeling voor nagelsversteviging

Heeft u mooie natuurlijke nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u d.m.v. gel uw nagels verstevigen. De nagels wordt opgebouwd met een bouwgel, nadat de gel is uitgehard onder de UV lamp, wordt de plaklaag verwijderd. Vervolgens worden de gelnagels door de nagelstyliste in model gevijld en voor een mooie afwerking wordt er nog een topgel aangebracht. Deze geeft een mooie natuurlijke glans aan uw nagels.


Behandeling voor acrylnagels

De voorbehandeling voor het zetten van acrylnagels, bestaat, net als bij gelnagels, uit het desinfecteren van de nagels en handen. Vervolgens worden de nagelriemen losgemaakt en de glans wordt verwijderd van de natuurlijke nagels.De volgende stap voor het zetten van acrylnagels is het uitzoeken van passende tips en deze worden op de nagel geplakt. De tips worden dun en in model gevijld, zodat er geen verschil meer is te zien tussen de overgang van de tip met de natuurlijke nagel. Het kan ook zijn dat ik gebruik maak van sjablonen, omdat die beter bij je eigen nagels passen. Na het aanbrengen van de tip of sjablonen wordt een primer aangebracht op je eigen nagel, hierdoor zal het acryl (dat in het volgende stadium op de nagels wordt aangebracht) beter hechten. Bij deze techniek wordt een vloeistof (liquid) gemengd met poeder, waarna het op de nagels wordt aangebracht. Na het uitharden van het acryl (die grof aanvoelt) wordt de nagel in model gevijld. Dan worden de nagels gepolijst en de nagelriemen verzorgd met nagelriemolie. Ten slotte worden de acrylnagels afgewerkt met een UV-kleurbeschermer of blanke nagellak.


Behandeling voor gelnagels

Vooraleer de gelnagels gereed zijn, moeten er een aantal stappen doorlopen worden. Eerst worden de nagels voorbereid. Deze voorbehandeling bestaat uit het desinfecteren van de nagels en handen, het losmaken van de nagelriemen en het verwijderen van de glans van de natuurlijke nagels. Dan worden passende tips voor de gelnagels uitgezocht en op de nagel geplakt. De tips worden dun en in model gevijld, zodat er geen verschil meer is te zien tussen de overgang van de gelnagel met uw natuurlijke nagel. Hierna worden de nagels weer gedesinfecteerd en dan wordt de gel aangebracht. Ten slotte worden de nagels drie minuten onder een UV-lamp gehouden. Dit proces herhaal ik drie keer, zodat er een mooi resultaat ontstaat en dan is de gelnagel klaar.


Behandeling voor Solarlnagels

Zie behandeling van Arcryl.


Teennagels

Mooie voeten en verzorgde teennagels mogen gezien worden en vertellen iets over de persoon zelf. U wilt graag mooie teennagels maar uw nagellak bladdert snel af? Dan is gel een uitkomst, dit blijft tot wel 6 weken op de teennagel zitten. Na deze periode kunt u kiezen voor het laten bijvullen of u kiest een nieuwe gel.

In principe kunt u alles op de teennagel laten zetten, bijvoorbeeld French Manicure, colorgel, glitters, steentjes en bloementjes. Heeft u zelf een leuk idee of ontwerp, bel me dan gerust. Vooral in de zomer zijn mooie en verzorgde teennagels natuurlijk een "must".


Nagelbijten

Nagelbijten is een irritante gewoonte die veel bij kinderen voorkomt en redelijk vaak bij volwassenen. Onder nagelbijten valt het afbijten van de nageltop, het afbijten van huid rondom de nagel en het afbijten van de nagel zelf. In de meeste gevallen is nagelbijten geen ernstige stoornis, toch zijn de meesten maar wat blij als ze ervanaf zijn. De meeste kinderen houden vanzelf op met nagelbijten als ze ouder worden, bij volwassenen ligt dit anders. Zij bijten vaak spontaan, in het onderbewustzijn zodat hulp met het stoppen van nagelbijten nodig is.
Nagelbijten is een typisch stressgevoelige gewoonte, netzoals bijvoorbeeld aan je haren friemelen, duimzuigen, neuspeuteren en roken. Nagelbijten werkt als stress-uitlaatklep waardoor het op latere leeftijd ook nog voorkomt. Nagelbijten is opzich geen gevaar voor uw gezondheid - ware het niet dat er erg veel bacteriën op uw handen en nagels zitten waardoor er een risico voor infecties ontstaat - voor uw nagels maar ook voor uw mond. Voor de dames is er nog een onplezierige bijkomstigheid - een mooie manicure zit er vaak niet in.


Kunstnagels voorkomen nagelbijten!

Omdat kunstnagels van kunststof zijn (de naam zegt het al) "kluift" dat niet lekker en daardoor bent u minder snel geneigd om te nagelbijten. Op die manier krijgt de natuurlijke nagel de tijd zich te herstellen in de tijd dat u het nagelbijten ontwent. Daarom gaat u na de eerste behandeling met een kleine verlenging naar huis.

Let op: het behandelen van nagelbijters beperkt zich niet tot de dames! Ook voor heren werkt deze methode uitstekend. Als je het niet weet, dan valt het niet op dat er kunstnagels geplaatst zijn.


Manicure behandeling

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels . De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. Het ptrygium en de dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen er kunstnagels op de natuurlijke nagels geplakt worden of de natuurlijke nagels kunnen gelakt worden.


Pedicure behandeling

Wat houdt de voetbehandeling in?
De basisbehandeling van voetverzorging bestaat uit:
- het knippen en frezen van de teennagels;
- het verwijderen van eelt en/of likdoorns;
- licht masseren/crèmen van de voeten.
Wanneer u meerdere eeltplekken of likdoorns heeft kunnen we de duur en het tarief van de behandeling aanpassen. Ook adviseren wij u hoe u zelf uw voeten goed kunt verzorgen.


Nail art behandeling

Buiten het lakken van de nagels kunt u ook eens nail art proberen.
Nail art is het versieren van uw nagels.
Dit kan op lange maar ook op korte nagels van eenvoudig tot uitbundig.De nail art wordt er met de hand opgeschilderd en is hierdoor altijd uniek, het wordt gedaan met behulp van penselen en nagellak.


French manicure behandeling

Bij french manicure wordt de voorste rand van de nagel voorzien van een gekleurde rand, ook wel smiley genoemd. Wit is de meest toegepaste kleur, maar u kunt ook kiezen voor een andere kleur. De rest van de nagel wordt opgebouwd met een naturel of roze kleurige topcoat.


Een afspraak of meer informatie?

Heeft u mooie natuurlijke nagels, maar moeite om uw nagels lang en sterk te houden? Dan kunt u d.m.v. gel uw nagels verstevigen. De nagels wordt opgebouwd met een bouwgel, nadat de gel is uitgehard onder de UV lamp, wordt de plaklaag verwijderd. Vervolgens worden de gelnagels door de nagelstyliste in model gevijld en voor een mooie afwerking wordt er nog een topgel aangebracht. Deze geeft een mooie natuurlijke glans aan uw nagels.